Copenhagen – vinskap med «label-view» hyllesystem

Våre lekre COPENHAGEN vinskap er utstyrt med spesialdesignede «label-view» hyller som viser frem vinflaskene på en elegant måte. Perfekte vinskap til profesjonelt bruk eller for vinentusiasten!

De iøynefallende COPENHAGEN vinskapene er utviklet for profesjonell bruk som serveringsvinskap i bar og restaurant eller for vinentusiasten. Vinskapene kommer i to størrelser; stort, frittstående eller for innbygging under benk, med 38 eller 143 flaskers kapasitet. Vinskapene utstyrt med én temperatursone som kan reguleres mellom 5 og 22°C.

 

De spesialdesignede «label-view» hyllene viser frem flaskene og vinetiketten på en elegant måte, noe som gir en god eksponering og oversikt over vinsamlingen. Hver hylle kan trekkes helt ut, og er tilpasset alle slags flaskeformer; bordeaux, burgund, champagne, riesling og til og med enkelte magnumflasker.

Disse vinskapene er et must for enhver vinsamler eller for profesjonelt bruk i restaurant eller vinbar!

 

Copenhagen vinskap

Tomt på lager
Tomt på lager

Price Based Country test mode enabled for testing Italia. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari