Vilkår og betingelser #yestemptechVi elsker å se våre produkter i sosiale medier og noen ganger har vi også lyst til å dele de i våre kanaler.
Bildene publiseres først og fremst på relevante sider på vår nettside for å gi andre kunder et innblikk i hvordan produktene kan se ut i et hjemmemiljø.
I noen tilfeller publiseres de også i en eller flere av våre andre kanaler/medier f.eks Instagram, Facebook, nyhetsbrev, brosjyrer, annonser eller i et butikkmiljø hos en av våre forhandlere.

VED Å SVARE PÅ VÅR FORESPØRSEL MED HASHTAG #yestemptech GODKJENNER DU FØLGENDE:

Du gir Temptech, en ikke-eksklusiv, royalityfri verdensomspennende lisens for å benytte bilder du har svart med #yestemptech, heretter kalt «bilde», i deres markedsføring og/eller reklame, inklusive nettside, nyhetsbrev, sosiale medier, e-post og annen kundekommunikasjon, butikkmateriell, og andre markedsføringsformål.

Du godkjenner herved at (1) du eier alle rettigheter til dine bilder, (2) du har fått tillatelse fra eventuelle personer som vises i dine bilder å overføre rettighetene her, og (3) bruk av dine bilder av Temptech ikke bryter tredje parts rettigheter eller noen lov.
Herved frigjør du Temptech fra all plikt til å betale deg for bruk av dine bilder og for de immatrielle rettighetene for de som er assosiert med beskrevet bruk ovenfor.
Du frigjør og samtykker til å holde Temptech og alle personer som agerer på vegne av Temptech fra alle krav (inklusive krav fra tredjepart), skylder, uansett natur, i sammenheng med bruk av bildene som beskrevet over.


Du kan alltid kontakte oss angående personvern og datasikkerhet på post@temptechproducts.com