Discover the best of your wine

Temptech har blitt en del av Frio Entreprise!

Temptech har i mange år vært i front i det nordiske vinskap-markedet. I 2022 styrket posisjonen seg ytterligere da vi slo oss sammen med det franske konsernet Frio Entreprise. Sammen med brands som dominerer det europeiske markedet tilbyr vi nå et enda bredere sortiment fra vinskap-spesialister som LaSommeliere, Avintage og Climadiff.

Oslo-serien

Moderne vinskap av høy kvalitet med et eksklusivt design. Utviklet for en sømløs integrering i kjøkkenet.

Utforsk mer

Copenhagen-serien

Lekre vinskap med spesialdesignede «label view» hyller som viser frem vinflaskene og etiketten på en elegant måte, noe som gir god synlighet og oversikt over vinsamlingen.

Utforsk mer

Premium-serien

Med vår bestselgende vinskapsserie Premium, har du alltid vinen klar med perfekt serveringstemperatur. Skapene er laget for enkel innbygging i kjøkkenet og leveres med én eller to temperatursoner som kan reguleres individuelt.

Utforsk mer

Forhandler-eksklusive serier

Eksklusiv hos  

Sommelier er en vinskapserie utviklet eksklusivt for Elkjøp og kan kun kjøpes gjennom forhandleren. Den eksklusive serien har et moderne design med sorte glassfronter og mørke detaljer.

Se kategori Kjøp hos Elkjøp

Eksklusiv hos 

Prestige er en vinskapserie utviklet eksklusivt for Power og kan kun kjøpes gjennom forhandleren. Serien har et elegant design med trehyller i bøk, sort glassfront og solide håndtak..

Se kategori Kjøp hos Power

Eksklusiv hos  

STHLM er en vinskapserie utviklet eksklusivt for Elon og kan kun kjøpes gjennom forhandleren. Serien tilbyr frittstående vinskap og integrerbare modeller for sømløs integrering i kjøkken. Skandinavisk design for det moderne kjøkken, tilgjengelig med sort glassfront eller i rustfritt stål.

Se kategori Kjøp hos Elon
Kontakt oss!